http://cocinafacilparaflojos.blogspot.com/2012/12/mezcla-de-culturas-culinarias-en.html
Avui anem a la piscina, així que de bon matí a preparar el sofregit i després nomès cal posar els fideus.
FIDEUÀ (Amb ambient català)
- 300 grams de fideus
- 1/4 de costella de porc.
- Una gamba per persona.
- Una sipia.
- Un calamar.
- Dos pebrots verds.
- Una dent d'all.
- Sis tomàquets madurs.
- Safrà.
- Sal, pebre negre, pebre vermell dolç i oli d'oliva.
En una cassola amb una mica d'oli fregir les gambes. Volta i volta i reservar.
Afegir una mica més d'oli, salpebrar la costella i fregirla.
Quan estigui daurada afegir la sipia tallada a quadrats petits i el calamar a anelles. Remenar tot be i deixar uns 5 minuts.
Afegir el pebrot verd tallat ben petit, una dent d'all i una mica de julivert, tot ben trinxat. Deixar 10 minuts a foc lent. Afegir el safrà i remenar.
Ratllar els tomàquets, posar una mica de sal, pebre negre, una cullerada de pebre vermell i un polsim de sucre.
Deixar fer aquest sofregit 15 minuts a foc lent.
Afegir els fideus, remenar i deixar coure dos o tres minuts. Possar aigua calenta fins que els cobreixi.
Deixar coure 10 minuts, posar les gambes. Tancar el foc i posarla 5 minuts a gratinar al forn.
Es pot acompanyar amb una mica d'all i oli.
MERCI Les Receptes De La Mare
BON PROFIT
Avui anem a la piscina, així que de bon matí a preparar el sofregit i després nomès cal posar els fideus.
FIDEUÀ (Amb ambient català)
- 300 grams de fideus
- 1/4 de costella de porc.
- Una gamba per persona.
- Una sipia.
- Un calamar.
- Dos pebrots verds.
- Una dent d'all.
- Sis tomàquets madurs.
- Safrà.
- Sal, pebre negre, pebre vermell dolç i oli d'oliva.
En una cassola amb una mica d'oli fregir les gambes. Volta i volta i reservar.
Afegir una mica més d'oli, salpebrar la costella i fregirla.
Quan estigui daurada afegir la sipia tallada a quadrats petits i el calamar a anelles. Remenar tot be i deixar uns 5 minuts.
Afegir el pebrot verd tallat ben petit, una dent d'all i una mica de julivert, tot ben trinxat. Deixar 10 minuts a foc lent. Afegir el safrà i remenar.
Ratllar els tomàquets, posar una mica de sal, pebre negre, una cullerada de pebre vermell i un polsim de sucre.
Deixar fer aquest sofregit 15 minuts a foc lent.
Afegir els fideus, remenar i deixar coure dos o tres minuts. Possar aigua calenta fins que els cobreixi.
Deixar coure 10 minuts, posar les gambes. Tancar el foc i posarla 5 minuts a gratinar al forn.
Es pot acompanyar amb una mica d'all i oli.
MERCI Les Receptes De La Mare
BON PROFIT
No hay comentarios:
Publicar un comentario